Saturday, 4 August 2012

Senduk Periuk - siri 1

Assalamualaikum, hihihi...

Blom2 lg da gelak dulu...ntah ape la yg klako sgt tu yee...sbnar nye xde ape pon yg klaka sgt cume nye nk bgtau yg hari nie sy blaja msk...huhuhu...
Ini adalah slah satu persediaan diri utk mghadapi alam bkeluarga...cheewah!!pd hal blaja msk puding je...itu pon copy paste resepi dr Blog hudalululoveyou, mohon share resepi ye awkk...thank u so much!!!
Smlm dlm pd tkuap2 time nga keje, smpat jgak sy mncari2 resepi yg lain drp yg lain n most important yg SIMPLE!means yg xrumit la...smpai garu2 kpala nk crik bhan celah mana kt kdai runcit kg sy nie...hihi
Wlau ape pon... TA DAAA . . .



ini la hasil nyaaa...


nie pulak bile da sejuk n sedia d mkn...nyum2~

Dan yg jd mgsa utk merasa hasil penyelidikan sy nie harus dan smesti nya la adik bucuk sy...huhu
Jawapan favourite die "bolehla...", wlaupon die mrase mknn paling sedap kt umah tu, off course la mknn air tgn mak...die still jawap "bolehla..."
Tak ke rase tcabar...hohoho...yelaa, lg pon die kt skola blaja dlm kelas "katering" kunun...n da prnah wt kek...adehh...xpe laa, jnji ade jgak org yg nk merasa klau bkn die sape lg...ye dakk...
Itu shja drp sy utk "siri" kali ini...mgkin lain kali ade entry "ayam golek" ke sape tahuu...huhu

SEKIAN~

Tuesday, 31 July 2012

~kegArAngAn~

Assalamualaikum...


Selamat menjalani malam ke 12 berpuasa dan selamat mnjalani ibadah terawikh...huhu..


Bile korg bace post nie,korg pasti tau sbb ape aku ade kt umah dan bukan di masjid atau surau seperti dr malam2 pertama menyambut puasa shingga ke malam td...


Tgk pd tajuk post aku di atas jugak pasti korg sudah mnduga ape sbb aku boleh ade kt umah skrg dan menaip entry baru di blog aku nihh...hahahah...


Dan drp itu jugak laa aku nk mntak maaf pd sesape yg da aku terbad mood n terkasor bhsa dr pg Isnin...SERIUS!!aku x sengaja...

bak kata sorg umat nie klau da buat salah kene mintak MAAF...huhuhu

MAAF ye kpd Kak Vina dan Adik busukk... dan xlupe juga kpd Abg Botak yg masing2 sudah tkene tempias nye...ngeh ngeh ngeh 



Tapi sehingga ke saat dan ketika ini sesungguh nya aku masih bad mood lg...


Jaga2 kpd sesiapa yg dtg mengacau...bhahahaha...


=(



bai...

Thursday, 26 July 2012

bdk baru [bdk la sgt] =D

Assalamualaikum...


Xpyah susah2 nk introduction bagai la yee...tgk pd tjuk ats tu pun rase nye kamoo2 sume da tau yg sy nie bru meng"aktif"kan diri dlm bblogging nie...so,ape lg kamoo2 sume yg da lame aktif tu bantu2 la sy sekira nye sy nie mmerlukan bantuan(will roger2 u guys)...hihihi


WANTED!
(WANTED XWANTED SGT LAA)HUHU..

Awal2 nie rase nye xde nk bebel byk2 sgt la kott...
Anyway,Salam Perkenalan dr sy...

^_^ V peace